Psychologen praktijk: Dr. Wilrycx

Logo

Contact

U kunt ons bellen op 06 226 22 174 of mailen op info@praktijkwilrycx.nl.

Aanmelden en afspraken

Voor het maken of verzetten van afspraken belt u tijdens kantooruren naar (06) - 22622174. Mocht u geen gehoor krijgen dan kunt u de voicemail inspreken; vergeet u vooral niet uw naam en telefoonnummer in te spreken.

Telefonisch spreekuur

Wanneer u Greet Wilrycx, gz psycholoog, persoonlijk wilt spreken dan is er een telefonisch spreekuur op dinsdag- en donderdagavond tussen 18.00 – 18.30 uur. U kunt haar bereiken op haar mobiele nummer:
(06) – 22622174.

Email

info@praktijkwilrycx.nl

Bereikbaarheid overig

Bezoek alleen op afspraak. Wanneer een waarnemingsregeling van toepassing is, vanwege ziekte of afwezigheid van dr. Wilrycx, dan wordt u daarover geïnformeerd door haar voicemailboodschap op haar mobiele telefoon.

Spoed of crisis

Als solopraktijk heeft Psychologenpraktijk dr. Wilrycx geen 24 uurs crisisfunctie. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen via het mobiele nummer zoals hierboven vermeld. Zij zal dan binnen 24 uur contact met u opnemen. In spoedeisende gevallen neemt u direct contact op met uw huisarts. Deze is de aangewezen persoon om de GGZ crisisdienst in te schakelen, die 7×24 uur bereikbaar is. Buiten kantooruren benadert u hiervoor de huisartsenpost. In levensbedreigende situaties belt u 112.

Locatie

Praktijk Wilrycx
Poldersdijk 4
4741 SR Hoeven

Als u Poldersdijk 4 intypt in uw navigatiesysteem komt op op een T-splitsing terecht. Dan bent u nog niet bij de praktijk. Sla linksaf (doodlopende weg), u rijdt dan langs een visvijver. Rijd alsmaar rechtdoor totdat u niet verder rechtdoor kunt. Dan ziet u rechts een weg, dat is de oprijlaan naar de praktijk. Het lager gelegen huisje achterin is de praktijk ruimte. U kunt naar binnen en plaatsnemen in de daarvoor bestemde wachtruimte.